Mодель керування чергами даних у розподілених системах - Марченко, Владислав Юрійович; Marchenko, V. Yu. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є cтворення моделі керування чергами даних у розподілених системах, що дозволить в режимі реального часу слідкувати, розподіляти ресурси та потужності для опрацювання даних.

The goal of the qualification work is to create a model for managing data queues in distributed systems, which will allow real-time monitoring and allocation of resources and capacity for data processing.
Керівник: Чуб Ольга Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; AMQP; RabbitMQ; Spring Cloud Netflix Eureka; Docker; Docker Compose; Docker Stack; Корпоративний шаблон обміну повідомленнями; система; розподілені системи; стандарт; Enterprise Messaging Pattern; system; distributed systems; standard