Соціальне благополуччя вимушено переміщених осіб - Купчик, О. О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В роботі було розглянуто поняття «соціальне благополуччя» та «вимушене переміщення», визначено особливості соціального благополуччя вимушено переміщених осіб, а також проведено аналіз відповідних досліджень.
Social welfare of forcibly displaced persons
Керівник роботи: Плохіх Віктор Володимирович, доктор психологічних наук, професор кафедри загальна психологія
Keywords: SOCIAL SCIENCES; вимушено переміщені особи; forcibly displaced persons; соціальне благополуччя; social welfare; психічний стан вимушено переміщених осіб; mental state of forcibly displaced persons; адаптація; adaptation