Особливості структури туристичної індустрії Швейцарії (дипломна робота магістра) - Сміщенко, Н.М. (My University, 2016)
У роботі надано огляд методологічних основ дослідження розвитку туристичної діяльності країни; характеристика особливостей галузевої і територіальної структури туристичної індустрії Швейцарії.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: туристична діяльність; Швейцарія