Війна в Харкові та Харківській області (2022–2023): Хроніка подій у посиланнях за друге півріччя повномасштабної російсько-української війни (1.09.2022–28.02.2023) - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна; Глибицька, Світлана Борисівна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2023)
Вміщено хроніку подій у Харкові та Харківської області за друге півріччя повномасштабної російсько-української війни (1.09.2022–28.02.2023), відображених у посиланнях на електронні ресурси.
Keywords: Харків і Харківська область під час російсько-української війни (2022-2023); Історія Харкова і Харківської області (20-ті роки ХХІ ст.); російсько-українська війна; Харків під час російсько-української війни; бібліографічний покажчик; Глибицька Світлана Борисівна, бібліограф