Виробнича практика : методичні рекомендації для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю D7 «Торгівля», освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» [Електронний ресурс] - Михайленко, Дар’я Геннадіївна; Mykhailenko, Daria; Шуміло, Ольга Станіславівна; Shumilo, Olha (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою виробничої практики здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» спеціальності D7 «Торгівля» є аналіз діяльності суб’єктів підприємництва (підприємств, організацій, установ та фізичних осіб-підприємців, набуття практичних навичок щодо організації та здійснення підприємницької діяльності; підготовка до майбутньої роботи за спеціальністю. У методичних рекомендаціях зазначені компетентності та програмні результати, що набувають здобувачі у процесі проходження виробничої практики, пояснюється зміст та організаційні моменти проведення виробничої практики. Для здобувачів наведено приклад слайдів, що мають наповнювати звіт з практики у вигляді презентації, чітко прописано структуру звіту. Обґрунтовано критерії оцінювання результатів виробничої практики та подано приклад оформлення щоденника з практики.

The purpose of the industrial practice for higher education students of the first (bachelor's) level in the field of knowledge D «Business, Administration and Law» specialty D7 «Trade» is to analyze the activities of business entities (enterprises, organizations, institutions, and individual entrepreneurs), acquire practical skills in organizing and conducting entrepreneurial activities, and preparation for future work in the specialty. The methodological recommendations specify the competencies and program outcomes that students acquire in the course of their industrial training, and explain the content and organizational aspects of the industrial training. For applicants, there is an example of slides that should be included in the internship report in the form of a presentation, and the structure of the report is clearly outlined. The criteria for evaluating the results of the internship are justified, and an example of how to fill out an internship diary is provided.
Production Practice : Methodological Recommendations for Applicants of the First Bachelor's Level of Higher Education in the Specialty D7 "Trade", Educational and Professional Program "Entrepreneurship, Trade and Stock Exchange Activities" [Electronic Resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; виробнича практика; підприємництво; торгівля; управління; аналіз; зовнішнє та внутрішнє середовище; підприємство; industrial practice; entrepreneurship; trade; management; analysis; external and internal environment; enterprise