Розробка стратегії сталого розвитку готелю в умовах кризи - Кабашна, Карина Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою магістерської роботи є розробка та обґрунтування стратегії сталого розвитку мережі готелів OPTIMA HOTELS & RESORTS в умовах кризи.

The purpose of the master's thesis is to develop and substantiate a sustainable development strategy for the OPTIMA HOTELS & RESORTS hotel chain in times of crisis.
Development of a sustainable development strategy in the hotel in times of crisis
Керівник роботи : Миколенко Олена Петрівна кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; стратегія розвитку; мережа готелів; сталий розвиток; стратегія сталого розвитку; development strategy; hotel chains; sustainable development; sustainable development strategy