Електронна торгівля та фулфілмент : методичні вказівки до організації та планування самостійної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 076 "Підприємництво та торгівля" [Електронний ресурс] - Чуйко, Марина Миколаївна; Chuiko, M. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації складено відповідно до програми дисципліни «Електронна торгівля та фулфілмент». Мета видання – допомогти студентам закріпити знання з теоретичного курсу, набути навичок самостійної роботи. Навчально-методичне видання містить зміст питань за кожною темою дисципліни, тестування, запитання для самопідготовки.

The methodological recommendations have been drawn up in accordance with the programme of the discipline ‘E-Commerce and Fulfilment’. The purpose of the publication is to help students consolidate their knowledge of the theoretical course and acquire skills of independent work. The study guide contains the content of questions on each topic of the discipline, tests, and questions for self-study.
E-commerce and fulfilment : guidelines for organising and planning independent work for applicants for higher education of the master's degree in full-time and part-time forms of education in speciality 076 "Entrepreneurship and Trade" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; електронна торгівля; електронна комерція; електронний бізнес; фулфілмент; бізнес-моделі електронної торгівлі; електронні платіжні системи; e-trade; e-commerce; e-business; e-commerce business models; electronic payment systems