Обґрунтування та розробка бізнес-плану відкриття закладу харчування (на прикладі абсент-бару) - Чаленко, Юлія Сергіївна; Chalenko, Yuliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню особливостей складання та розробки бізнес-плану для відкриття тематичного закладу харчування, такого як абсент-бар. Проаналізовано теоретико-методичні аспекти розробки та обґрунтування бізнес-плану відкриття закладу харчування. Досліджено ефективність використання різних методик бізнес-планування. Розроблено бізнес-план закладу ресторанного господарства, а саме: абсент-бар та спрогнозовано ефективність інвестиційних вкладень у його створення.

The qualification work is devoted to the study of the features of compiling and developing a business plan for opening a thematic food establishment, such as an absinthe bar. Theoretical and methodological aspects of the development and justification of a business plan for opening a catering establishment are analyzed. The effectiveness of the use of various methods of business planning has been studied. A business plan for a restaurant business was developed, namely: an absinthe bar, and the effectiveness of investments in its creation was predicted.
Justification and development of a business plan for opening a food establishment (using an absinthe bar as an example)
Керівник: Решетняк Олена Іванівна, доктор економічних наук, доцент, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бізнес-план; обґрунтування; розробка; заклад харчування; абсент-бар; ринковий аналіз; маркетингове дослідження; фінансовий план; ефективність; ризики; конкурентоспроможність; концепція бару; фінансовий прогноз; інвестиційна привабливість; стратегічне планування; правові аспекти; business plan; justification; development; eating establishment; absinthe bar; market analysis; marketing research; financial plan; efficiency; risks; competitiveness; bar concept; financial forecast; investment attractiveness; strategy planning; legal aspects