Сучасні стратегії підвищення іміджу туристичного підприємства - Шабрацький, Микита Аурелович; Shabraytskyi, M. A. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У першому розділі проаналізовано сутність поняття «імідж підприємства», розглянуто основні підходи до його визначення. З’ясовано чинники, що впливають ні формування іміджу підприємства. Визначено основні цілі створення позитивного іміджу туристичного підприємства. Розглянуто етапи процесу створення бренду туристичного підприємства. У другому розділі розглянуто існуючий імідж туристичної компанії «Enjoy Tour». Охарактеризовано виробничі показники, які ґрунтуються на структурі та динаміці клієнтської бази. Проаналізовано зовнішні та внутрішні чинники іміджу та на підставі отриманих даних розроблено стратегію підвищення іміджу імідж туристичної компанії «Enjoy Tour». Ключові слова: імідж підприємства, стратегія, маркетинг, реклама, бренд, логотип, корпоративна культура.

The first section analyzes the essence of the concept of «corporate image», considers the main approaches to its definition. The factors influencing the formation of the corporate image are identified. The main goals of creating a positive image of a tourist enterprise are determined. The stages of the process of creating a brand of a tourist enterprise are considered. The second section analyzes the existing image of the tourist company «Enjoy Tour». The production indicators based on the structure and dynamics of the client base are considered. External and internal factors of the image are analyzed and, based on the data obtained, a strategy for improving the image of the tourist company «Enjoy Tour» is developed.
Modern strategies for improving the image of a tourist enterprise
Керівник: Парфіненко Анатолій Юрійович, кандидат історичних наук, доцент кафедри світової політики, дипломатії та туристичного бізнесу
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; імідж підприємства; стратегія; маркетинг; реклама; бренд; логотип; корпоративна культура; corporate image; strategy; marketing; advertising; brand; logo; corporate culture