Маркетинг у публічному управлінні - Швайко, Юлія Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність даної теми підтверджується тим, що маркетинг в публічному управлінні є інноваційною технологією, яка дозволяє вивчати та аналізувати громадську думку і соціальні потреби з метою впливу на суспільно-політичні процеси. Мета роботи полягає у характеристиці провідної ролі та визначенні основних аспектів маркетингу у публічному управлінні. Метою роботи також є визначення шляхів та методів покращення маркетингу у публічному управлінні підприємства. Предметом дослідження є комплексна характеристика та структурний аналіз маркетингу у публічному управлінні. Об’єктом дослідження є маркетинг у публічному управлінні.
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; функції маркетингу у публічному управлінні; маркетинг у публічному управлінні підприємства «Укрпошта»