Організація самодіяльного туризму - Грицак, Юрій Петрович (Харків : Екограф, 2008)
У посібнику згідно з програмою дисципліни «Діяльність самодіяльної туристичної організації» висвітлюються основи організації самодіяльного туризму та підхід до психологічної роботи з групою.
Keywords: самодіяльний туризм; туристичні организації; принципи класифікації характерів; типи взаємин; сумісність характерів