Управління трудовою кар’єрою персоналу в організації - Сокирка, Софія Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи полягає розробленні практичних рекомендацій щодо удосконалення управління трудовою кар’єрою персоналу на прикладі ТОВ «ЮСК УКРАЇНА» для покращення його діяльності й розвитку персоналу. Об'єкт дослідження ‒ процес управління трудовою кар’єрою працівників ТОВ «ЮСК Україна». Предмет дослідження ‒ методи, інструменти та практики управління трудовою кар'єрою в організації.
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; трудова кар’єра; work career; менеджмент персоналу; personnel management; управління персоналом; професійне зростання; professional growth; трудовий потенціал; labor potential