Вибори та адміністративний ресурс: досвід наукової політико-правової експертизи - Дмитришин, А.Д. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2013)
Основний зміст статі становить Заключення виконаної за поданням прокуратури політико-правової експертної оцінки матеріалів досудового слідства. Її призначення – служити доказом у процесі встановлення об’єктивної істини у кримінальній справі, порушеної за фактом зловживання службовими особами райдержадміністрації під час проведення виборів Президента України.
Выборы и административный ресурс: опыт научной политико-правовой экспертизы
Elections And Administrative Resourse: And Experience Of Scientific And Law-Political Expertise
Keywords: статус експерта; політико-правова експертиза; змістовна частина; висновок експерта; контент-аналіз; статус эксперта; политико-правовая экспертиза; содержательная часть; вывод эксперта; контент-анализ; expert status; law-political expertise; main contents; expert’s decision; content-analysis