Управління регіональним розвитком туризму: методичні рекомендації до виконання курсової роботи (для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання) - Парфіненко, А.Ю. (My University, 2019)
Видання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту курсових робіт з дисципліни «Управління регіональним розвитком туризму», яка вивчається студентами спеціальності 242 «Туризм». Детально висвітлено процедуру вибору теми дослідження, особливості роботи з науковою літературою, змістовне наповнення кожного з розділів курсової роботи. Наведено приклади оформлення різних елементів роботи.
Keywords: Управління регіональним розвитком туризму; стратегія розвитку туризму; SWOT-аналіз