Фразеологізація термінологічних словосполучень - Боярова, Л.Г. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2011)
У статті розглянуто сутність фразеологізації термінологічних словосполучень як мовного явища та критерії розмежування омонімічних складених термінів і фразеологізмів.
Боярова Людмила Георгіївна, кандидат філологічних наук, професор кафедри української мови Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: термінологічне словосполучення; фразеологізм; фразеологізація; омонімія