Методи навчання згорткової нейронної мережі на основі популяційного алгоритму - Безсмертний, Денис Русланович; Bezsmertnyi, D. R. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі є комбінування популяційноrо алгоритму та зrорткову нейронну мережу.

The problem that is solved in the qualification work is the combination of the population algorithm and the convolutional neural network.
Керівник: Шматков Сергій Іванович, доктор технічних наук, професор закладу вищої освіти кафедри комп’ютерних систем та робототехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; методи навчання; зrорткова нейронна мережа; популяційний алrоритм; Python; Google Colaboratory; програмна модель; leaming methods; convolutional neural network; population algorithm; software model