Збірник задач із загальної фізики: електрика і магнетизм - Войценя, Т.І.; Гірка, І.О. (Видавництво ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2009)
Збірник адресовано студентам інженерно-фізичних напрямків підготовки та викладачам університетів України. До збірника увійшли задачі, що їх протягом багатьох років використовували для організації аудиторної та самостійної роботи студентів на кафедрі загальної та прикладної фізики фізико-технічного факультету Харківського університету. Ці задачі відібрано з численних підручників та задачників, а також частково розроблено доцентом Т. І. Войценею самостійно.
Keywords: електричне поле; електроємність; енергія електричного поля; електричний струм; стале магнітне поле; магнетики; рух заряджених частинок; періодичні струми; електричні коливання