Глобалізація 3.0 і українська модернізація - Сухонос, О.В.; Sukhonos, O. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2013)
Здійснено спробу визначити вплив якісно нового виду сучасної глобалізації та модернізації на розвиток України. В процесі розвитку всі суспільства зустрічаються з цими явищами, однак з’являється проблема вибору між внутрішніми процесами та зовнішніми. розглянуто коротку історію, можливі наслідки та результати для України в межах даних процесів. The paper attempts to effect qualitatively new type of modern globalization and modernization on development of Ukraine. All societies face this phenomenon in the process of their development, though an issue of choice between the internal and external processes emerges. The article considers a brief history, possible results and consequences of there processes for Ukraine.
Globalization 3.0 and ukrainian modernization
Keywords: глобалізація 3.0; модернізація; корпоратизм; види співпраці; неокорпоратизм; Інтернет; інновації; Україна; globalization 3.0; modernization; corporatism; forms of cooperation; Internet; innovation; Ukraine