Сталінські кадри. – 1956, 7 квітня. – № 14 (849) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета