Геологічна будова і корисні копалини межиріччя Сіверського Дінця і Ворскли - Борисенко, Ю.А. (My University, 2016)
Звіт про геологічне довивчення площ масштабу 1:200 000 аркушів М-37-ХІІІ(Бєлгород) в межах України, М-37-ХІХ(Харків) і східної половини аркуша М-36-ХVІІІ(Богодухів) в межах України
У звіті узагальнено геологічний матеріал, в основі якого лежать результати геологічного довивчення території: подається систематизований опис стратифікованих і нестратифікованих утворень, тектонічної будови території і історії геологічного розвитку, корисних копалин та закономірностей їх розміщення. В окремих розділах подається загальна характеристика геоморфологічної будови, гідрогеології та екологічного стану геологчного середовища.
Keywords: Дніпровсько-Донецька западина; докембрійський фундамент; фанерозойський осадовий чохол; брахіантиклінальні структури; вододіли; річкові тераси; заплави; осадові породи; корисні копалини; підземні води