Аматор от соцреализма, или искусство как отражение (по рассказу Л. Добычина «Ерыгин») - Шеховцова, Т.А. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
У статті розглянуто особливості художнього відображення творчого процесу та специфіку авторського розуміння творчості в оповіданні Л. Добичина «Єригін». The article deals with the peculiarities of creation process and the author's conceptualization of artistic work which had been reflected in L. Dobychin's story "Erygin".
Keywords: Добычин; «Ерыгин»; соцреализм