Значения слова юродивый в контекстах соположения как содержательный фрагмент концепта «юродство» - Маслий, Е.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2007)
У статті розглядаються значення слова юродивий у контекстах зіставлення як тих, що входять в поле концепта «юродство». Подані особливості слововживання дозволяють продемонструвати сучасний зміст цього концепту. The article studies the meaning of the word yurodivy in contexts of comparison as a component of the concept «yurodstvo». The usage characteristics presented enable the modern contents of the given concept to be displayed.
Keywords: юродивый; концепт «юродство»