Дослідження та удосконалення стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Нікіфорова, Яна Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання дослідження сутності та принципів стратегії ЗЕД підприємства, етапів впровадження стратегій у виробництво, стану зовнішньоекономічної діяльності підприємства ТОВ «ЗЛМЗ», проаналізовано експортну та імпортну діяльність, здійснено аналіз фінансово-економічного стану підприємства, надано науково-практичні рекомендації щодо подальшої діяльності досліджуваного підприємства. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – збільшення виробництва підприємства ТОВ «ЗЛМЗ», вихід на нові міжнародні ринки, збільшення частки експорту та імпорту в діяльності компанії.
Керівник: Тимохова Галина Борисівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; зовнішньоекономічна діяльність; металургія; експорт; імпорт; інвестиційна діяльність; стратегія підприємства