Для чого в мові те, чого нема? (Безреферентні номени українського, російського й англійського сленгу) - Яновська, Г.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
В статье рассматриваются безреферентные номены украинского, русского и английского сленга. Описываются функции и особенности бытования в языке таких единиц.
The article considers referentless nomens in Ukrainian, Russian and English slang. I describes functions and existence peculiarities of such units.
Keywords: безреферентні номени; сленг; символічні номени; міфологеми