Теоретичні та практичні питання узгодження інтересів стейкхолдерів в системі стійкого розвитку територій : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (30 жовт. 2021 р.) - (:unkn) unknown (Харків: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2021)
У матеріалах конференції розглядаються актуальні питання трансформації економічних систем на національному та регіональному рівнях; економічні, інформаційні, екологічні та соціальні аспекти розвитку територій; теоретичні засади публічного управління та адміністрування соціально-економічними системами; інструменти впровадження альтернативних джерел енергії, популяризації та розвитку ресурсо- та енергозбереження; особливості впровадження інноваційної та інвестиційної діяльності, управління проєктами та програмами розвитку територій; ключові характеристики бізнес-середовища територіальної системи; особливості управління економічною безпекою територій. Видання призначене для фахівців системи державного та регіонального управління, органів місцевого самоврядування, представників бізнесу, науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; «зелена» стратегія для бізнесу; аграрні підприємcтва; адаптація бізнесу до цифрової реальності; адміністративні послуги населенню територіальної громади; адміністрування; активізація бізнесу в посткризових умовах; альтернативні джерела енергії; альтернативні контрольно-перевірочні механізми; альтернативні освітні платформи; антикризове управління на муніципальному рівні; антикризове управління на регіональному рівні; багаторівнева система показників ефективності функціонування підприємства; багаторівнева система політики інноваційного розвитку; бізнес-середовище територіальної системи; бренд підприємства; бюджетна політика економічного зростання; взаємосумісний ландшафт даних у державному секторі; відносини з клієнтами компаній; воднева галузь в Україні; зелена енергетика; географічна структура зовнішньої торгівлі України; ґендерно-орієнтоване бюджетування; державна політика розвитку аграрного сектору економіки України; державна політика розвитку освіти; економічна безпека територій; децентралізовані інформаційні платформи; екологічний аудит; економічна безпека держави; державне регулювання добробуту територіальних громад; енергоефективність водопровідних господарств населених пунктів; економічні перетворення; екосистемні послуги; економічне зростання регіону: досвід Китаю та України; заклади вищої освіти; ефективна робота персоналу організації; ефективний менеджмент знань; євроінтеграція; енергозбереження; інвестиційна діяльність корпорацій; залізниці; зниження собівартості залізниць; зовнішньоекономічна діяльність вітчизняних підприємств; інвестиційна діяльність; інформаційні потоки логістичної системи торговельних підприємств; інноваційна діяльність; інноваційний розвиток закладів вищої освіти; інноваційний розвиток територій; інтеграційні процеси логістичної діяльності; кадрові проблеми під час пандемії COVID-19; інфраструктура залізничного транспорту України; ІТ-кластер Харківської області; кадровий менеджмент на підприємстві; інформаційної системи бенчмаркінгу; кластерний підхід; конкурентоспроможність підприємства; конкурентоспроможність персоналу на підприємстві; комунікаційна стратегія; керованість системи публічного управління в Україні; лекторій; країни вишеградської групи; краудфандинг; коронавірусна пандемія; конфлікти в організаціях; міжнародна міграція робочої сили; маркетинг; логістична системи в Україні; медичне страхування в Гані; медичне страхування в Нігерії; облігаційні папери в Україні; міжнародні фінансові інститути; неетична поведінки у малому бізнесі; національний рівень; мотивація медичного персоналу; публічне управління; органи місцевого самоврядування; пандемія; організайційна культура підприємства; пов’язаний ландшафт даних у державному секторі; ресурсозбереження; ринок страхових послуг; реформування системи державного та регіонального управління; рекламна діяльність; регіональний рівень; сільський зелений туризм; система управління природними ресурсами; система стійкого розвитку господарських агломерацій України; система місцевих фінансів; розвиток сільських територій; соціально-інституціональні аспекти економічної трансформації; соціально-економічні системи; соціальні аспекти розвитку територій; смарт-контракти; скорочення витрат на залізницях; стратегічне управління розвитком підприємства; стейкхолдери; стартап проект; соціометричні дослідження взаємодії стейкхолдерів; соціально-психологічним кліматом в колективі підприємства