Личностно-ориентированное обучение английскому языку - Прокопенко, А.А.; Шикалова, О.В. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017, 2017)
Матеріали зі збірника "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ
с. 147 у збірнику "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
Keywords: языковая личность обучаемого; обучение английскому языку; речевая деятельность; ичностно-ориентированное обучение