Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів : методичні вказівки до практичних та лабораторних занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» [Електронне видання] - Пак, Аліна Володимирівна; Pak, Alina Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
В методичних вказівках до практичних та лабораторних занять для студентів викладені критерії і показники ідентифікації харчових продуктів, основні засади оцінювання їх якості, а також практичні основи проведення ідентифікації харчових продуктів; використання встановлених методик виявлення фальсифікації харчових продуктів в дослідженні харчових продуктів; виявлення можливої фальсифікації продукції; встановлення причин, що зумовлюють відхилення від показників якості продуктів харчування.

The methodological instructions for practical and laboratory classes for students set out the criteria and indicators for food identification, the basic principles of assessing their quality, as well as the practical basis for food identification; the use of established methods for detecting food falsification in food research; detection of possible product falsification; and the establishment of the reasons for deviations from food quality indicators.
Identification and methods of determining the falsification of goods : methodical instructions for practical and laboratory classes for full-time students of the second (master's) level of higher education in the specialty 076 «Entrepreneurship and Trade» [Electronic edition]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; TECHNOLOGY::Chemical engineering::Food technology; харчові продукти; ідентифікація; якість; показники якості; фальсифікація; методи фальсифікації товарів; identification; food products; quality; quality indicators; falsification; methods of falsification of goods