Професійний бізнес-кейс : методичні рекомендації з проведення практичних занять - Азаренкова, Галина Михайлівна; Оніщенко, Ірина Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2021)
Видання містить рекомендації щодо розв'язання та презентації бізнес–кейсів для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Банківська справа та фінансовий консалтинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Розкрито сутність основних етапів процедур розв'язання та презентації бізнес-кейсів. Увагу приділено рекомендаціям щодо організації підготовки студентів до захисту власних бізнес-кейсів.
Keywords: SOCIAL SCIENCES; студенти; перший (бакалаврський) рівень вищої освіти; банківська справа; фінансовий консалтинг; бізнес-кейс; інформаційна база пошуку; критерії оцінки розв'язання; етапи вирішення; розбір та розуміння ситуації; структурування гіпотез; дерево рішень; фреймворки; формулювання гіпотез; аналіз гіпотез; обробка інформації; оформлення результатів; синтез даних; формулювання рекомендацій; підготовка рішення; презентація рішення; публічний виступ; фінанси; банківська справа; страхування