Виробнича практика : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації») [Електронний ресурс] - Здоровко, Світлана Сергіївна; Zdorovko, Svitlana (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів 3-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації». Документ містить цілі та завдання виробничої практики, практичні поради щодо її організації та проведення, зразки звітних документів, рекомендації щодо оформлення та захисту звіту. Рекомендації спрямовані на формування професійних компетентностей у сфері міжнародних відносин, аналізу інформації та міжнародних комунікацій, а також на розвиток навичок самостійної роботи та академічної доброчесності. Розраховано на здобувачів-практикантів, керівників практики та членів комісії із захисту практики.

The methodological recommendations are intended for 3rd-year students of the first (bachelor’s) level of higher education of the educational and professional program «International Information and International Communications». The document outlines the objectives and tasks of the internship, practical advice on its organization and implementation, samples of reporting documents, and guidelines for preparing and defending the internship report. The recommendations aim to develop professional competencies in the field of international relations, information analysis, and international communications, as well as to foster skills in independent work and academic integrity. They are designed for student interns, internship supervisors, and members of the internship evaluation committee.
Internship: methodological recommendations for students of the first (bachelor’s) level of higher education of the educational and professional program «International information and international communications» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Informatics, computer and systems science; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; виробнича практика; міжнародні відносини; міжнародна інформація; міжнародні комунікації; професійні компетентності; аналіз інформації; зовнішня політика; інформаційна безпека; академічна доброчесність; звітність; internship; international relations; international information; international communications; professional competencies; information analysis; foreign policy; information security; academic integrity; reporting