Сталінські кадри. – 1956, 10 березня. – № 10 (845) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; друкарня університету; Мороз, редактор Видавництва Харківського університету; Лузанова Ганна Петрівна, прибиральниця в гуртожитку на Шатилівці; Дрінов М.С.; Звєрєв М.Ф., некролог