Зовнішня торгівля Харківської та Бєлгородської областей як складових єврорегіону «Слобожанщина» - Кулєшова, Г.О.; Полякова, К.А. (My University, 2009)
У роботі дана коротка характеристика єврорегіону «Слобожанщина», проаналізовані зовнішньоторговельні зв’язки Харківської та Бєлгородської областей. Розглянута динаміка показників, що характеризують зовнішню торгівлю даних регіонів та визначені особливості географічної структури експорту та імпорту.
Keywords: єврорегіон; зовнішня торгівля