Харківський університет. – 1957, 21 грудня. – № 39 (913) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Видавництво Харківського університету, 1957)
Орган парткому, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому Харківського ордена Трудового Червоного Прапора державного університету імені О.М. Горького.
Редактор В. Будніков. Рік видання ХХІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Харківський університет; 21 грудня 1957 року; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Сосюра В. «В братерській сім’ї»; Харківський університет (сторінками періодичних видань)