Публічний digital-маркетинг у державній інформаційній політиці - Мосієнко, Діана Сергіївна; Mosienko, Diana Serhiivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У роботі досліджено публічний digital-маркетинг як інструмент реалізації державної інформаційної політики в умовах цифрової трансформації. Обґрунтовано роль цифрових комунікацій у формуванні відкритого діалогу між органами влади та громадськістю, підвищенні прозорості управлінських процесів і залученні населення до суспільної взаємодії. На прикладі діяльності відділу культури, спорту та туризму Котелевської селищної ради проаналізовано організаційні засади та ефективність застосування digital-інструментів, структуру цифрових комунікаційних каналів і проблеми їх упровадження на місцевому рівні.

The thesis examines public digital marketing as a tool for implementing state information policy in the context of digital transformation. The role of digital communications in fostering open dialogue between public authorities and citizens, increasing transparency of managerial processes, and enhancing public engagement is substantiated. Using the example of the Department of Culture, Sports and Tourism of the Kotelevka Settlement Council, the organizational foundations and effectiveness of digital tools, the structure of digital communication channels, and the key challenges of their implementation at the local level are analyzed.
Public digital marketing in state information policy
Керівник: Бабич Дмитро Володимирович, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; публічний digital-маркетинг; державна інформаційна політика; цифрові комунікації; органи місцевого самоврядування; соціальні мережі; public digital marketing; state information policy; digital communications; local self-government bodies; social media