Митна справа : методичні рекомендації до практичних та семінарських занять, самостійної роботи та виконання індивідуальних завдань з професійно-орієнтованих освітніх компонент з митної справи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Міжнародна логістика і митна справа» [Електронний ресурс] - Зайцева, Анна Сергіївна; Григорова-Беренда, Лариса Іванівна; Шолом, Аліна Сергіївна; Zaitseva, A. S.; Grygorova-Berenda, L. I.; Sholom, A. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У методичних вказівках містяться навчальні та методичні матеріали до семінарських, практичних занять, організаційно–методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання індивідуальних завдань студентів тощо з професійно-орієнтованих освітніх компонент «Митне регулювання», «Основи митної справи», «Інформаційні системи в міжнародній логістиці та митній справі», «Митний контроль і митне оформлення», «Менеджмент митної справи», «Митні платежі».

The methodological instructions contain educational and methodological materials for seminars, practical classes, organizational and methodological recommendations for independent work and the implementation of individual tasks by students, etc. in the professionally oriented educational components «Customs Regulation», «Fundamentals of Customs», «Information Systems in International Logistics and Customs», «Customs Control and Customs Clearance», «Customs Management», «Customs Payments».
Customs: methodological recommendations for practical and seminar classes, independent work and individual tasks on professionally oriented educational components in customs for applicants of the first (bachelor's) level of higher education of the higher educational institution «International logistics and customs» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; митна справа; митне регулювання; митний контроль; митне оформлення; митні операції; customs; customs regulation; customs control; customs clearance; customs operations