Державне управління як вид соціального управління - Жура, В.О. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Жура В’ячеслав Олександрович – студент – спеціаліст юридичного факультету імені В. Н. Каразіна
Keywords: державне управління; соціальне управління; управлінська діяльність