Напрямки вдосконалення бізнес-процесів у приватних медичних центрах - Жидецький, Віталій Вікторович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Розвиток медичної галузі у Україні супроводжувалося низкою докорінних змін, які зв’язані з процесами децентралізації, і навіть появою ринку приватних медичних послуг. Метою кваліфікаційної роботи магістра є розвиток управлінського інструментарію моніторингу ефективності та вдосконалення бізнес-процесів приватних медичних центрів. Об'єктом дослідження є медичні центри напряму репродукції людини, зокрема медичний центр Ilaya. Предметом дослідження є управлінський інструментарій моніторингу ефективності та вдосконалення бізнес-процесів. Метою кваліфікаційної роботи магістра є розвиток управлінського інструментарію моніторингу ефективності та вдосконалення бізнес-процесів приватних медичних центрів.
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; типи приватних медичних центрів; формування ціннісної пропозиції для різних типів приватних медичних центрів; ключові бізнес-процеси функціонування приватних медичних центрів; методика аналізу характеристик якості послуг Quality Function Deploymen