Кваліфікаційна робота магістра: етапи виконання, структура, правила оформлення, норми бібліографічного опису : методичні рекомендації для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти - Рєзніков, Валерій Володимирович; Данько, Наталя Іванівна; Жихор, Олена Борисівна (My University, 2023)
Видання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту квалі фікаційної (дипломної) роботи магістра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Детально висвітлено процедуру вибору теми дослідження, особливості роботи з науковою літературою, змістовне наповнення кожного з розділів диплома. Наведено приклади оформлення різних елементів роботи.
Keywords: Кваліфікаційна робота магістра