Формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації - Трубєєв, Ярослав Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою даного дослідження є аналіз та розробка оптимального комплексу маркетингу для конкретної продукції обраної організації. Об'єктом дослідження виступає міжнародне маркетингове агентство, яке працює по всьому світу. Це дозволяє враховувати специфіку різних ринків та культурних особливостей, що є надзвичайно важливим для глобальної стратегії просування. Для досягнення цієї мети необхідно провести детальне дослідження ринку, аналіз конкурентів, визначити цільову аудиторію, а також розробити рекомендації щодо оптимізації кожного елементу маркетинг-міксу. Особливу увагу буде приділено значенню кожного елемента маркетинг-міксу та їх взаємодії.
Formation of a marketing complex for a specific product of the organization
Керівник кваліфікаційної роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетинг; marketing; менеджмент бізнес-процесів; business process management; маркетинговий комплекс; marketing complex; інструменти просування продукції; product promotion tools