On-line коллекция о Первой мировой войне: харьковские акценты - Журавлева, И.К.; Самохвалова, О.Ю. (Харків : Майдан, 2016)
1915 рік: війна, провінція, людина: українсько-польські акценти: Матеріали Міжнар. наук, симп., Харків, 17 квітня 2015 р. / Генеральне консульство Республіки Польща в Харкові, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, Українсько-польський культурно-освітній центр. - Харків : Майдан, 2016. - 288 с. - (Польський альманах ; вип. VIII).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Первая мировая война; On-line коллекция о Первой мировой войне; харьковские акценты; Харьковский университет; история библиотек; Kharkov University; Центральная научная библиотека; єлектронній архив редких изданий; бібліотека Харківського університету