Удосконалення взаємодії між інститутами громадянського суспільства та органами влади - Золіна, Дарина Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження – аналіз сучасного стану та формування рекомендацій щодо удосконалення взаємодії між інститутами громадянського суспільства та органами влади в Україні. Об'єкт дослідження – процес взаємодії між інститутами громадянського суспільства та органами влади в Україні. Предмет дослідження – удосконалення механізмів та форм взаємодії інститутів громадянського суспільства із органами влади.
Керівник кваліфікаційної роботи: Самофалова Тетяна Олександрівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; інститути громадянського суспільства; civil society institutions; органи влади; authorities; громадські організації; public organizations; democratic management; демократичне управління