Основні аспекти формування культури здоров’я дітей в сім’ї - Рибалка, О.Я.; Гуріненко, Н.О.; Іванівський, С.В.; Пасинок, В.Г. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
У статті розглядаються основні напрямки формування культури здоров’я дітей в сім’ї, наводяться дані експериментального дослідження. In the article basic directions of forming of culture of health of children are examined in family, cited data experimental research. В статье рассматриваются основные направления формирования культуры здоровья детей в семье, приводятся данные экспериментального исследования.
Keywords: культура здоров’я; сім’я; здоровий спосіб життя; діти; батьки; родина