Гребінка Євген Павлович (1812–1848), український письменник, байкар - Байрамова, Каріна Іванівна; Центральна наукова бібліотека (Харків, 2022)
З нагоди 210-річчя від дня народження Є. П. Гребінки ЦНБ підготувала віртуальну виставку, на якій представлені прижиттєві та рідкісні видання творів автора.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Гребінка Євген Павлович; український письменник; байкар; прижиттєві видання; рідкісні видання