Магістерська робота: методичні рекомендації до виконання - Григорова-Беренда, Л.І.; Голіков, А.П.; Довгаль, О.А.; Казакова, Н.А. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2014)
Видання містить загальні рекомендації до виконання магістерських робіт для студентів 5 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» (ОКР магістр), а саме: вимоги та пояснення щодо структури дипломної роботи магістра, змісту окремих її розділів, оформлення роботи в цілому та її складових та елементів, порядку рецензування роботи, допуску до захисту та захисту випускних кваліфі-каційних робіт
Видання містить загальні рекомендації до виконання магістерських робіт для студентів 5 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» (ОКР магістр), а саме: вимоги та пояснення щодо структури дипломної роботи магістра, змісту окремих її розділів, оформлення роботи в цілому та її складових та елементів, порядку рецензування роботи, допуску до захисту та захисту випускних кваліфі-каційних робіт
Keywords: кваліфікаційна робота; актуальність теми; мета роботи; об’єкт і предмет дослідження; наукове дослідження; оформлення роботи; вимоги до змісту; оформлення тексту; список використаних джерел; оформлення ілюстрацій; посилання на джерела; рецензування магістерської роботи