A case of unexplored dyspepsia - Dwayat Yazan (My University, 2019)
Актуальні питання сучасної медицини: Тези доповідей XVІ Міжнародної наукової конференції студентів, молодих вчених та фахівців 28-29 березня 2019 р. – Х.: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019. – C. 335-336.
Scientific supervisors: Zhuravka N. V., assistant; Bogun L. V., PhD, associate professor
Keywords: unexplored dyspepsia