Техніко-економічне обґрунтування відкриття ресторану етнічної кухні (на прикладі азіатського ресторану «Tamasi») - Федяй, Дарина Сергіївна; Fedia, D. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Кваліфікаційна робота розглядає особливості відкриття та функціонування закладів ресторанного господарства етнічної кухні. Проаналізовано теоретико методичні основи відкриття закладів етнічної кухні. Проаналізовано поняття та особливості азіатської кухні. Проаналізовано ринок ресторанних закладів азіатської кухні міста Харків. Спроєктовано та складено організаційно-технічне обґрунтування закладу ресторанного господарства азіатської кухні «Tamasi». А також оцінено прогнозовані витрати та ефективність інвестицій у його створення.

The qualifying work considers the features of the opening and operation of ethnic cuisine restaurants. Theoretical and methodological foundations of opening ethnic cuisine establishments are analyzed. The concept and features of Asian cuisine are analyzed. The market of restaurant establishments of Asian cuisine food in the city of Kharkiv are analyzed. The organizational and technical feasibility study of the Asian cuisine restaurant "Tamasi" was designed and compiled. Also, the projected costs and efficiency of investments in its creation was assessed.
Feasibility study of opening a restaurant of ethnic cuisine (on the example of the Asian restaurant «Tamasi»)
Керівник: Данько Наталя Іванівна, кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; техніко-економічне обґрунтування; заклад ресторанного господарства; відкриття ресторану; ресторан азіатської кухні; етнічна кухня; азіатська кухня; економічна ефективність; feasibility study; restaurant establishment; restaurant opening; asian cuisine restaurant; ethnic cuisine; asian cuisine; economic efficiency