Розробка основних положень програми інформаційно-картографічного забезпечення модернізації і реформування регіональних ланок освітнього комплексу України - Левицький, І.Ю.; Пересадько, В.А.; Байназаров, А.М.; Прасул, Ю.І.; Пілюгін, А.В.; Байназаров, Д.А. (My University, 2010)
Висвітлено основні положення розробленої у 2008-2009 рр. на кафедрі фізичної географії та картографії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна «Програми інформаційно-картографічного забезпечення модернізації і реформування регіональних ланок освітнього комплексу України», яка сприяє розвитку нового напряму тематичного картографування. У її межах визначено структуру та зміст оригінальних експериментальних картографічних творів освітньої сфери регіональних адміністративних одиниць.
Keywords: картографія; програма інформаційно-картографічного забезпечення; освітній комплекс