Нові медіа як інструмент інформаційного впливу політичних партій сучасної України - Проценко, Степан Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Магістерська робота присвячена дослідженню ролі цифрових комунікаційних платформ у формуванні громадської думки, мобілізації виборців та поширенні політичних меседжів. У роботі обґрунтовано актуальність дослідження в умовах трансформації політичного процесу України, зумовленої поширенням нових медіа, які кардинально змінюють традиційні підходи до політичної комунікації.
Керівник: Нікулін В'ячеслав Сергійович, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри політичної соціології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; нові медіа; інформаційний вплив; громадська думка; політична комунікація; електоральна поведінка