Василевс Феофіл і купецький корабель: образок до історії соціальної етики торгівлі у Візантії - Домановський, А.М. (My University, 2015)
Василевс Феофіл і купецький корабель: образок до історії соціальної етики торгівлі у Візантії
Keywords: Візантія; Візантійська імперія; Феофіл; торгівля; соціальна етика; корабель