Граматичний аспект у формуванні комунікативної компетенції іноземних студентів - Петров, І.В.; Петров, И.В.; Petrov, I.V. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2012)
У статті аналізується сучасний стан розробки питань організації навчання іноземних студентів граматики російської мови, виокремлюються принципи навчання, що можуть бути використані при створенні навчальних комплексів.
Грамматический аспект в формировании коммуникативной компетенции иностранных студентов.
Grammatical Aspect in the Formation of Foreign Students Communicative Competence.
The current state of elaborating the issues connected with the organization of teaching foreign students the Russian language grammar is analyzed. The teaching principles which can be used in creating educational complexes are identified.
Keywords: іноземні студенти; російська мова як іноземна; граматичний аспект; електронний навчальний комплекс; иностранные студенты; русский язык как иностранный; грамматический аспект; электронный учебный комплекс; foreign students; Russian as a foreign language; grammatical aspect; electronic educational complex