Методичні вказівки до виконання індивідуального науково-дослідного завдання з курсу “Бухгалтерський облік (загальна теорія)” (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 071 «Облік та оподаткування» економічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна) - Глушач, Юлія Станіславівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2018)
Мета методичних вказівок з виконання індивідуального науково-дослідного завдання – допомогти студентам оволодіти навичками з організації та ведення бухгалтерського обліку, засвоїти методику рішення завдань.
Завдання, наведені в методичних вказівках, охоплюють питання групування активів підприємства, його капіталу і зобов’язань, складання бухгалтерського балансу, відображення господарських операцій підприємства на рахунках бухгалтерського обліку подвійним записом, принципи організації аналітичного обліку, форми бухгалтерського обліку тощо. Їх вирішення сприяє набуттю навичок самостійного творчого мислення, підвищує практичну підготовку студентів.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics; методичні вказівки; індивідуальне науково-дослідне завдання; “Бухгалтерський облік (загальна теорія)”